Deklerck Joris - Spriet bvba

Joris Deklerck
Rozendalestraat 129 8750 Wingene

0475591888

Deklerck Joris - Spriet bvba

Joris Deklerck
Rozendalestraat 129 8750 Wingene

0475591888

Verwarming

Installateur van gas- en mazoutketels

Deklerck Joris - Spriet bvba installeert op een professionele manier het assortiment verwarmingsketels van Viessmann.
Met een erkend Cerga gasinstallateur als Deklerck Joris - Spriet bvba kan u rekenen op een vlekkeloze en veilige installatie van alle aardgasinstallaties volgens de recentste normen uitgevoerd!

Afstellen en onderhoud van verwarmingsketels

Als gecertifieerde brandertechnicus plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt Deklerck Joris - Spriet bvba alle verwarmingsinstallaties in uw woning.

  • Bij het jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsketel, brander en schoorsteen, leveren wij u het verplichte attest.
  • Bij een gasketel moet er om de twee jaar een onderhoudsbeurt plaatsvinden. U krijgt dan een conformiteitattest, hetgeen nodig is voor uw brandverzekering.

Radiotoren en thermostaatkranen installeren

Deklerck Joris - Spriet bvba verzorgt de installatie van uw centrale verwarming van a tot z; dit wil zeggen van ontwerp en berekening van de cv over de installatie van buizen tot de afwerking met radiatoren.  
We werken het liefst met de radiatoren van Stelrad en Vasco. Maar ook indien u radiatoren verkiest van een ander merk, kan u beroep doen op ons voor de installatie ervan.  

Installateur van zonneboilers

Bij een zonneboiler vangt een paneel het zonlicht op om water op te warmen voor gebruik in de badkamer en de keuken. Om continu over voldoende warm water te beschikken, wordt de boiler meestal gekoppeld aan een klassieke verwarmingsketel. Deklerck Joris - Spriet bvba verdeelt en installeert de zonneboilers van Viessmann.

Plaatsen van vloerverwarming

Overweegt u vloerverwarming? Plaatsen van isolatie en leidingen, de collectoren voor de vloerverwarming, wachtleidingen,… Wij voeren alles correct uit van A tot Z. Begetube en Giacomini zijn onze vaste leveranciers.

logo_premiezoeker.jpg

De federale overheid geeft belastingvermindering voor heel wat energiebesparende investeringen. Sommige zijn zelfs cumuleerbaar met een premie.
Een concreet en volledig overzicht van de premies voor energiebesparende maatregelen in uw woonplaats krijgt u op www.energiesparen.be of op www.premiezoeker.be.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.